Când o va cere Prinţul Harry pe Meghan de soţie?

5 iulie 2017   Royals

Este vestea pe care o aşteaptă toată lumea de la prinţul de 32 de ani. Bine, mai înainte de a-şi anunţa logodna, ar trebui ca Harry să înceapă prin a se arăta cu Meghan Markle şi pe la evenimentele publice. La cât de discret e roşcovanul, aproape că ne-aşteptăm să se logodească fără să anunţe pe nimeni.

Una dintre rarele apariţii publice ale celor doi

Harry n-a ascuns niciodată faptul că-şi doreşte ca, într-o zi, să devină tată, dar legat de o posibilă căsătorie n-a fost la fel de generos în informaţii. O sursă citată de revista Newsweek susţine că nepotul reginei nu se grăbeşte, însă, să-i ceară mâna actriţei din Suits.

"Se înţeleg, evident, foarte bine şi au foarte multe în comun, dar nu se ştiu de atât de mult timp, pentru a ajunge la acest pas. Trebuie să afle dacă pot avea o relaţie obişnuită în acest cadru neobişnuit. Nu cred că se va întâmpla un lucru de genul ăsta până la sfârşitul acestui an", spune sursa citată.

Între Harry şi Meghan este o diferenţă de trei ani

Obişnuită este şi viaţa pe care Harry îşi propune s-o ducă, chiar şi ca soţ şi tată. Roşcovanul care se întâlneşte cu actriţa americană de aproape un an a declarat într-un interviu pentru aceeaşi revistă că plănuieşte să îşi crească copiii în acelaşi mod în care a făcut-o şi regretata Prinţesa Diana cu el şi fratele lui. Cât se poate de normal, adică.

Mai multe