Actriţa care o joacă pe Lady Diana în noul sezon The Crown pare sosia acesteia. Cine îl va juca pe Prinţul Charles?

28 septembrie 2021   Case regale

The Crown, serialul care a bătut toate recordurile de audienţă în ultimii ani, continuă cu sezoanele 5 şi 6, pentru care filmările sunt în toi.

Povestea se va axa pe mariajul în plin declin al Prinţului Charles cu Diana, pe aventurile lui Lady Di şi, în cele din urmă, pe dispariţia acesteia în urma teribilului accident de maşină din 1997.

Nu e uşor să intri în pielea celor doi şi cu siguranţă va fi o provocare pentru actorii Elizabeth Debicki (31) şi Dominic West (51) să facă asta, în ultimele sezoane ale serialului. Cei doi vor interpreta celebrul cuplu regal în perioada lui cea mai neagră, de dinainte de divorţ, când atât Charles, cât şi Diana se simţeau mizerabil.

Nefericirea celor doi e transpusă chiar din primele cadre făcute publice din noul sezon The Crown, însă fanii serialului au o nemulţumire atipică: actorul Dominic West e prea chipeş pentru a-l juca pe Charles. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre actriţa australiană Elizabeth Debicki, care a arătat ca o adevărată sosie a Dianei în cadrele surprinse de paparazzi la filmări, pentru o scenă care reproduce vizita Prinţului Charles şi a Prinţesei Diana în Italia.

Văzând imaginile şi extraordinara asemănare a actriţei cu Diana, mulţi sunt de părere că aceasta este mai bine aleasă pentru acest rol decât predecesoarea ei din sezoanele trecute, britanica Emma Corrin.

Foto: Profimedia, YouTube

Mai multe