Alina-Maria şi Nicolae al României, prezenţe elegante la Festivalul George Enescu FOTO

18 septembrie 2019   Case regale

După o vacanţă plină de adrenalină pe Via Transilvanica, nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au avut parte de-o seară culturală la Bucureşti.

De-abia s-au întors de pe Via Transilvanica, cel mai spectaculos traseu dedicat drumeţiilor şi curselor de ciclism, care leagă Drobeta Turnu Severin (Mehedinţi) de Putna (Suceava) şi străbate 10 judeţe pe o distanţă de 950 de kilometri. Un proiect de suflet aflat pe agenda lui Nicolae al României, care ne-a demonstrat de atâtea ori pasiunea lui pentru proiectele ecologice şi cursele pe două roţi, şi care a fost îmbrăţişat şi de tânăra sa soţie, Alina-Maria Binder.

Reveniţi în Capitală, cei doi şi-au reluat şi agenda socială, cu o primă prezenţă publică la unul dintre cele mai mari evenimente culturale ale Bucureştiului, Festivalul „George Enescu” - aflat, de altfel, şi pe lista preferatelor Casei Regale.

Pe final de festival, Alina-Maria Binder şi Nicolae al României au fost văzuţi în sala Ateneului Român la recitalul pianistului Gerhard Oppitz, aşa-numitul "maestrul tăcut din Munchen", care a prezentat publicului câteva partituri din Beethoven, Schubert şi Brahms.

Cei prezenţi au remarcat prezenţa discretă a nepotului Regelui Mihai şi a soţiei acestuia, care i-au şi surprins în câteva fotografii, pe care le găsiţi în

, alături de câteva instantanee de pe final de vacanţă pe Via Transilvanica.

Foto: Andrei Gîndac/Festivalul George Enescu, Facebook

Mai multe