Ce outfit cool! Uite cum a încurajat Regina Letizia echipa naţională de baschet feminin a Spaniei

1 octombrie 2018   Case regale

Şi-a reprezentat ţara la întruniri oficiale cu diverşi şefi de statm, răspunde prompt la toate rugăminţile supuşilor regali şi nu ratează niciun eveniment important din ţara sa. Aşa se explică prezenţa monarhului spaniol la finala echipei naţionale de baschet feminin din Spania.

În weekend, Regina Spaniei a zburat către Tenerife pentru a susţine şi încuraja echipa naţională de baschet feminin în ultimul meci al cupei mondiale. Ea a intrat în vestiare, a dat mâna cu jucătoarele şi le-a încurajat înainte de meci.

Mai mult de atât, şi-a arătat susţinerea purtând un outfit special, în culorile specifice ale echipei naţionale de baschet feminin din Spania: alb & roşu. Ce cool, nu? E a mixat o cămaşă albă, din mătase, cu o pereche de pantaloni roşii, evazaţi în partea de jos, şi o pereche de încălţări elegante, dar comode.

Zâmbitoare şi energică, Regina Letizia le-a dat un vibe pozitiv jucătoarelor, care au reuşit să se termine pe locul trei în clasamentul final al Cupei Mondiale la baschet feminin.

Mai multe