Cine este Tamara Rotolo, femeia sedusă de Prinţul Albert şi mama fiicei lui ilegitime, Jazmin Grace Grimaldi?

6 ianuarie 2021   Case regale

Acum când un nou proces de paternitate bate la uşile palatului Prinţului Albert de Monaco, este un moment bun să ne reamintim de trecutul lui de playboy.

Suveranul în vârstă de 62 de ani are cel puţin doi copii ilegitimi, pe lângă gemenii dăruiţi de soţia sa, Prinţesa Charlene de Monaco. Primul dintre aceştia, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 28 de ani, este o americancă rezultată în urma unei aventuri de-o vară. Mama acesteia, californianca Tamara Rotolo, l-a întâlnit pe Prinţul Albert în 1991, în timpul unei vacanţe a acesteia pe Coasta de Azur.

Cei doi au avut o relaţie scurtă şi pasională, în urma căreia s-a născut, un an mai târziu, fiica cea mare a prinţului, Jazmin. Fetei i s-a ascuns originea nu doar pentru a-l proteja pe prinţul monegasc, ci şi pentru că mama ei, Tamara, era încă măritată cu primul ei soţ, de care a divorţat de-abia în 1992. Rotolo a decis să-şi crească fiica în America, mai exact în Palm Springs, departe de agitaţia şi presiunile vieţii princiare. Micuţa Jazmin a vizitat pentru prima dată Monaco la vârsta de 11 ani şi atunci şi-a dorit să dezvolte o relaţia cu tatăl ei, despre care mama acesteia, Tamara, i-a vorbit dintotdeauna cu sinceritate.

Trei ani mai târziu, Albert o recunoştea, în sfârşit, pe fiica lui cea mare, născută în afara căsătoriei, care, din acest motiv, nu are drepturi în ceea ce priveşte sucesiunea la tron. E drept că această mişcare a fost forţată de un proces de paternitate şi de un test de ADN, în urma căreia s-a confirmat că Albert este tatăl lui Jazmin. Cu toate acestea, Jazmin şi-a recuperat identitatea şi numele şi are o relaţie foarte apropiată atât cu tatăl ei, cât şi cu soţia acestuia, Charlene.

Astăzi, tânăra călătoreşte frecvent la palatul princiar din Monaco, câteodată însoţită chiar de către mama ei, Tamara.

Foto: Profimedia

Mai multe