După Londra, Nicolae al României și soția sa au ajuns la Veneția

22 mai 2023   Case regale

Săptămâna tânărului cuplu princiar s-a încheiat într-o notă romantică, în orașul îndrăgostiților.

După ce au sărbătorit Ziua Regalității române pe pământ britanic, acolo unde Nicolae al României a fost invitat să asiste la proiecția filmului "Regele Mihai: Drumul către casă" la Institutului Cultural Român de la Londra, chiar de regizorul documentarului, John Florescu, strănepotul Regelui Mihai I și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au făcut o oprire romantică în drumul lor spre casă.

Cei doi au ajuns, la finalul săptămânii trecute, în romanticul oraș Veneția. Acolo, Alina-Maria a postat două fotografii din splendidul Palazzetto Pisani, un hotel amenajat într-o clădire istorică din secolul al XVI-lea, amplasată aproape de Campo Santo Stefano, cu acces direct la Grand Canale. Pe lângă priveliștea minunată, ceea ce impresionează la această locație sunt uluitoarele interioare cu tavane decorat cu lemn, tapiserii și fresce originale, cu mobilier stil și tablouri impresionante, din perioada Dogilor. Pentru cei interesați să trăiască o astfel de experiență venețiană, aflați că, în această perioadă, o cameră costă în jur de 300 de euro pe noapte.

Alina-Maria de Roumanie s-a fotografiat și în cameră, dar și pe terasă, declarându-se îndrăgostită de acest loc pitoresc. „Palatul Pisani, o bijuterie în Veneția“, a notat ea alături de două instantanee postate pe paginile sale de socializare, în care o vedem îmbrăcată într-o rochie cu model tipic italienesc, aducând cu imprimeurile folosite de creatorii de modă Domenico Dolce și Stefano Gabbana în colecțiile lor vestimentare.

Cât despre Nicolae al României, chiar dacă nu apare în cadru, acesta a filmat impresionantul tavan pictat și decorat cu rame acoperite cu foiță de aur din Palatul Dogilor (Palazzo Ducale) - un simbol al orașului Veneția și o capodoperă a goticului venețian, o clădire monumentală care se află în renumita Piață San Marco, practic Kilometrul Zero al orașului și un obiectiv de neratat pentru orice turist care ajunge acolo.

FOTO: Instagram

Mai multe