Finul Prinţesei Diana s-a căsătorit civil la St Moritz, cu doar doi invitaţi în audienţă

16 decembrie 2020   Case regale

Când e vorba de dragoste, nu mai ţii cont nici de pandemie, nici de sezonul rece.

Aşa s-a întâmplat cu finul Prinţesei Diana, dar şi al Prinţului Philip, Prinţul Philippos al Greciei, care s-a căsătorit cu cea care îi este iubită de mult timp în cadrul unei ceremonii intime în staţiunea St Moritz.

În vârstă de 34 de ani, Philippos este cel mai tânăr fiu al Regelui Constantin (naşul Prinţului William) şi al Reginei Anne-Marie ai Greciei, care au titluri regale onorifice din momentul în care a fost abolită monarhia în ţara elenă, în anul 1973.

Philippos şi aleasa lui, Nina Nastassja Flohr, care lucrează ca director creativ la compania aeriană VistaJet, şi-au unit destinele în Elveţia, printr-o ceremonie civilă la care au participat doar taţii mirilor, Regele Constantin, de 80 de ani, şi Thomas Flohr, de 60 de ani, din cauza restricţiilor legate de pandemie.

După această nuntă civilă extrem de restrânsă, cei doi vor organiza, cel mai probabil, şi o ceremonie religioasă mai extinsă, atunci când restricţiile legate de pandemie le va permite acest lucru. 

        View this post on Instagram                       A post shared by @ninaflohr

View this post on Instagram

A post shared by @ninaflohr

Prinţul Philippos mai are patru fraţi: Prinţesa Alexia, 55, Prinţul moştenitor Pavlos, 53, Prinţul Nikolaos, 50, şi Prinţesa Theodora, 37. Aceştia şi familiile lor, plus membrii altor case regale europene, sunt aşteptaţi să participe la nunta religioasă a celor doi, atunci când va avea loc.

Mai multe