Gluma pe care Camilla nu a „gustat-o“! Discursul unui actor a fost cenzurat, pentru ca familia regală să nu pornească un scandal

9 aprilie 2019   Case regale

Va fi următoarea Regină a Marii Britanii, însă se pare că nu are simţul umorului foarte dezvoltat! Camilla a fost ţinta unor glume făcute de actorul britanic Danny Dyer, însă discursul acestuia a fost cenzurat.

Prezent pe scena Premiilor Olivier, care au avut loc în urmă cu doar câteva zile în Londra, la Royal Albert Hall, Danny Dyer, recunoscut în ţara sa pentru umorul său îndrăzneţ, a făcut o glumă la adresa Camillei, care pare că nu a fost „gustată“ de aceasta.

„Aplauze pentru Ducesa care se află printre noi. A venit fără Charlie în seara asta, din câte văd. Revin să te văd mai târziu“, a spus Danny Dyer, ştiind că în sală se află şi Camilla Parker Bowles.

Difuzat pe postul ITV, evenimentul a avut nevoie de cenzură la montaj, deoarece producătorii nu au vrut ca familia regală să se supere şi să pornească un scandal, astfel că discursul actorului britanic nu a apărut în întregime la TV.

Mai multe