Încă o strănepoată pentru regina Elisabeta care îi poartă numele! Prinţesa Beatrice a dezvăluit cum se va numi micuţa

5 octombrie 2021   Case regale

Prinţesa Beatrice şi soţul său, Edoardo Mapelli Mozzi, au dezvăluit numele fiicei lor. Regina Elisabeta are încă o nepoată care îi poartă numele.

În onoarea străbunicii, regina Elisabeta a II-a, micuţa prinţesei Beatrice a primit un nume foarte special. Potrivit unui comunicat transmis de Palatul Buckingham, ”Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi dl Edoardo Mapelli Mozzi şi-au numit fiica Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.”

Anunţul a fost însoţit de o fotografie adorabilă cu urmele picioruşelor micuţei. Cuplul regal a declarat că ”se simte foarte bine, iar Wolfie este cel mai bun frate mai mare pentru Sienna.”

Mozzi a postat pe Instagram, pentru a-şi exprima dragostea pentru familie, inclusiv pentru băieţelul său de 5 ani, Christopher “Wolfie” Mapelli Mozzi, pe care l-a făcut cu fosta parteneră, Dara Huang.

Numele ”Sienna” are rădăcini italiene şi vine ca o recunoştinţă pentru familia Mozzi. Elizabeth este numele suveranei şi iată că a fost preluat şi de micuţa prinţesei Beatrice, după ce prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au botezat fetiţa cu numele de alint al reginei, Lilibet.

Fanii cuplului Beatrice-Mozzi au comentat deja pe reţelele sociale, considerând că aşa omagiezi o persoană, când îi pui copilului numele întreg, nu un diminutiv, făcând aluzie la ducii de Sussex.

Prinţesa Beatrice a născut-o pe cea mai nouă membră regală pe 18 septembrie 2021 şi a dat vestea două zile mai târziu.

Foto: Instagram

Mai multe