Cum ar arăta Familia Regală dezlănțuită? Imagini amuzante cu regalii, realizate cu ajutorul AI

26 mai 2023   Case regale

Nu este pentru prima oară când cineva încearcă să le dea o față mai relaxată locatarilor de la Buckingham. Uite cum i-am surprinde în afara strictelor norme regale.

Mulți dintre cei care privesc cu interes spre lumea regalităților și-au imaginat, măcar o dată, cum le-ar sta ca oameni simpli, commoners, sau cum se manifestă ei atunci când nu sunt văzuți de public.

Ți-ai imagina-o, de pildă, pe Kate Middleton mixând la platane? Ori pe Camilla dansând, în timp ce Charles trage cu nesaț dintr-un trabuc? Acum e mult mai ușor să îi și vizualizezi în astfel de ipostaze, grație programelor de inteligență artificială (AI), care pot crea grafic ceea ce-ți imaginezi. Datorită unor roboței isteți, putem vedea chiar și cum ar fi putut fi putut sărbători încoronarea Charles și Camilla în culise.

Agenția de design australiană Start Digital a folosit inteligența artificială pentru a crea imagini cu toți membrii Familiei Regale în timp ce se relaxează - iar rezultatele sunt fantastice.

Neil Mason a declarat că i-a venit ideea într-o dimineață și în câteva ore a realizat o galerie completă a cum ar fi putut arăta petrecerea regalilor de după încoronare: Regele Charles cu o țigară în colțul gurii și într-o cămașă hawaiiană, Prințul William făcând câteva mișcări într-un costum portocaliu strălucitor, iar Kate la platane, în timp ce Camilla se dezlănțuie pe ringul de dans. Nu au fost uitați nici George, care dansează street-dance, Prințesa Anne, care savurează un pahar cu șampanie, ori Prințul Harry și Meghan Markle, pe care îi vedem în treninguri asortate.

Neil Mason, din Perth, a declarat că a folosit o aplicație numită Midjourney (una dintre cele mai populare aplicații de generare de imagini) pentru a crea fotografiile, și că a fost nevoie de cel puțin 3-4 ore pentru ca roboții să funcționeze, dar a fost mulțumit de rezultate, iar setul complet a fost partajat de mii de ori pe TikTok. „Pentru a obține o imagine din ea trebuie să tastezi ceea ce vrei să vezi, așa că, de exemplu, în cazul fotografiei cu Regele Charles, i-am cerut să creeze «o fotografie hiperrealistă a Prințului Charles purtând o cămașă și pantaloni scurți tropicali la o petrecere cu o țigară în gură într-un film de Wes Anderson, filmată cu un Sony a7r, obiectiv de 200 mm, f1.2, iso 100, 8k»", a spus el pentru site-ul metro.co.uk. „Am fost surprins de rezultate, AI se îmbunătățește aproape zilnic, iar acest lucru nu ar fi putut fi făcut nici măcar acum 6 luni. Au un aer de Wes Anderson și asta a fost intenția".

FOTO: Neil Mason/Start Digital

Mai multe