Kate Middleton și Prințul William și-au dus copiii la schi, într-o stațiune de lux

20 aprilie 2022   Case regale

Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor și-au petrecut vacanța de primăvară la schi, în Alpii Francezi, o escapadă în care cei cinci au plecat înainte de Paștele anglican, sărbătorit weekend trecut.

Ei bine, Kate, William, George, Charlotte și Louis au fost zăriți la mijlocul lunii aprilie pe pârtiile din stațiunea franceză Courchevel, un resort de schi exclusivist.

Chiar dacă regalii nu au făcut publice planurile lor de vacanță, mai mulți internauți susțin că i-au zărit pe aceștia luând masa în restaurantele din stațiune și distrându-se pe pârtie, atât William, cât și Kate fiind buni schiori.

Mai mult, într-o imagine pusă la dispoziție de blogul regal From Berkshire To Buckingham, Kate Middleton și Prințul William apar urmărindu-l pe fiul lor de opt ani, Prințul George, în timp ce acesta schiază.

Echipați foarte profi în costumele lor de schi, cu cască pe cap, cei doi se pare că-l supravegheau pe fiul lor cel mare în timp ce acesta lua lecții de schi cu un instructor.

Ducii de Cambridge au mai mers cu copiii la Courchevel și în martie 2016, aceea fiind prima lor vacanță de familie în formulă de patru, mezinul Prinț Louis (trei ani) nefiind născut atunci.

Acesta va împlini patru ani pe 23 aprilie, la două zile diferență după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, va aniversa vârsta de 96 de ani.

Foto: Profimedia

Mai multe