Lady Louise, nepoata de 18 ani a Reginei Elisabeta, criticată că s-a îmbrăcat ca o bătrână demodată la slujba de Paşte

18 aprilie 2022   Case regale

Ieri, la slujba tradiţională de Paşte oficiată la Castelul Windsor au participat o parte dintre membrii familie regale britanice.

Printre aceştia s-au numărat şi Prinţul Edward şi familia sa, soţia Sophie Wessex, fiica Lady Louise Windsor şi fiul James, Viconte Severn.

Lady Louise, o adolescentă de doar 18 ani, a încercat să respecte tema florală a rochiei mamei sale, în vârstă de 57 de ani, însă mulţi internauţi au considerat că tânăra a ales o ţinută şi un print care o îmbătrâneşte.

Fiica cea mare a Prinţului Edward a purtat la slujba de Paşte o rochie cu print roz pe fond negru, completată de pantofi şi pălărie rotundă, ambele crem. Admiratorii regali n-au fost deloc împresionaţi de stilul afişat de nepoata adolescentă a reginei, mulţi comentând că Louise arată ca “o doamnă bătrână şi demodată” în rochia aleasă pentru acest eveniment.

“Nicio fată de 18 ani n-ar trebui să poarte ceea ce a purtat ea. Arată, deja, ca şi cum ar fi renunţat la viaţă”, este un alt comentariu acid la adresa tinerei.

“Regina a respins această rochie. I se pare prea bătrânicioasă pentru ea”, comentează ironic un alt internaut nefericita alegere vestimentară a lui Lady Louise.

Foto: Profimedia

Mai multe