Logodnă controversată și istorică: ”Iubirea rupe bariere!” Prințesa Märtha Louise a Norvegiei și Șamanul Durek Verrett

10 iunie 2022   Case regale

Märtha Louise este a patra în linia de succesiune la tron. Spune că iubirea pentru el ”i-a deschis ochii”.

Durek a făcut câteva declarații emoționante: ”Suntem pregătiți pentru orice, împreună vom înfrunta toate obstacolele, cu forță și hotărâre.”

E o relație asumată, iar îndrăgostiții vorbesc deschis despre logodna lor istorică și cererea în căsătorie care a uimit-o pe Prințesă și a făcut-o să lăcrimeze.

Șamanul Durek Verrett este un vindecător și un ghid spiritual stabilit la Los Angeles. Iubitul de culoare al Prințesei Märtha Louise a Norvegiei a șocat-o pe aceasta cu cererea în căsătorie surpriză. El a îngenuncheat neașteptat, în timp ce se aflau la o reuniune cu apropiați în California.

Durek a detaliat revistei People că și-a dorit să fie totul perfect. El se întâlnește cu fiica Regelui Harald al V-lea al Norvegiei și a Reginei Sonja din 2019. Va fi primul bărbat de culoare care va intra într-o familie regală europeană.

Șamanul Durek Verrett e de părere că astfel deschide un drum pentru persoanele de culoare, despre care crede că încă sunt marginalizate din cauza culorii pielii.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei, a patra în linia de succesiune la tronul Norvegiei, spune că această relație controversată i-a deschis ochii cu privire la multe probleme și obstacole pe care persoanele de culoare le întâlnesc.

Durek are numeroși adepți, printre care și celebrități ca Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev și James Van Der Beek. Bărbatul a apelat la designerul de bijuterii Joy Sangalang Smith pentru a-i realiza prințesei un inel deosebit, cu smaralde și diamante. Trei diamante pe o parte semnifică cele trei fiice ale Prințesei Märtha Louise a Norvegiei din prima sa căsătorie, care s-a încheiat în 2016.

Iar smaraldele sunt pietrele preferate ale mamei logodnicei, Regina Sonja. Prințesa a fost copleșită de emoție: ”Să am reprezentarea celor trei fiice pe inelul de logodnă e copleșitor. Îmi arată cât de bine mi-am ales perechea. Un bărbat care înțelege cât de mult înseamnă copiii pentru mine. Iubesc asta la el”, a declarat Prințesa Norvegiei.

Foto: Instagram

Mai multe