Meghan Markle, ducesa în pantaloni foooarte scurți. Cum s-a îmbrăcat la meciurile de polo ale Prințului Harry?

17 mai 2022   Case regale

Ducesa de Sussex este o fană declarată a pantalonilor scurți, foarte scurți. Meghan Markle a fost fotografiată, weekendul trecut, în două ținute diferite cu pantaloni scurți, în timp ce îi făcea galerie soțului ei, Prințul Harry, la un turneu de polo organizat la un club din Santa Barbara.

În cele două zile în care și-a însoțit partenerul de viață la meciurile de polo, Meghan a purtat ținute cu cămăși și pantaloni scurți, în nuanțe complementare: într-o zi, un outfit cu blugi albaștri, în cealaltă, unul cu blugi albi și cămașă largă, tot albă.

E interesant să o vedem pe Meghan expunându-și atât de mult picioarele, după toate acele ținute formale în care a apărut la evenimentele regale și nu numai.

La clubul de polo din Santa Barbara, ducesa a renunțat la formalități și a purtat haine lejere și încălțăminte confortabilă, iar la un moment dat a renunțat la sandale pentru a călca desculță pe iarbă.

Se pare că acestea sunt ultimele momente de relaxare pentru Ducii de Sussex, căci, la începutul lunii următoare, vor zbura în Anglia împreună cu copiii lor, Archie și Lilibet, pentru a participa la festivitățile prilejuite de Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Va fi, cu siguranță, un moment mai mult decât interesant: reîntoarcerea în regatul britanic.

Foto: Profimedia

Mai multe