Meghan Markle şi Kate Middleton au surprins asistenţa: s-au sărutat în faţa tuturor! Regie sau prietenie?

12 martie 2019   Case regale

De luni bune, despre Meghan Markle şi Kate Middleton se spune că sunt la cuţite, cu toate că familia regală neagă acest lucru.

Zvonurile că cele două cumnate nu se suportă au fost alimentate şi de câteva apariţii publice în care Meghan şi Kate s-au ignorat complet, însă Casa Regală a Marii Britanii pare să fi gândit o strategie pentru a-i pune la punct pe cârcotaşi.

Prezente la un eveniment prilejuit de Commonwealth Day, care a avut loc la Westminster Abbey, Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex au surprins asistenţa în momentul în care s-au întâlnit. Kate Middleton s-adus direct către Meghan Markle, a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o pe obraz, dând de înţeles că între ele este o prietenie foarte strânsă.

Din păcate pentru familia regală, fotografii au imortalizat şi momentul petrecut imediat după ce Meghan a fost sărutată de Kate. Ducesa de Cambridge s-a întors cu spatele la cumnata ei, iar pe faţa ei s-au putut vedea mai multe grimase, astfel că gurile rele au afirmat că tot momentul a fost regizat!

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe