Motivul absenţei Camillei de la nunta Prinţesei Eugenie a fost dezvăluit

11 octombrie 2018   Case regale

După cum s-a anunţat anterior, Camilla, Ducesă de Cornwall, şi soţia moştenitorului tronului britanic nu va participa la nunta Prinţesei Eugenie, care va avea loc mâine.

Într-un anunţ oficial, Camilla Parker-Bowles a anunţat că va absenta de la nunta princiară, căci are de îndeplinit o sarcină regală în numele suveranei Marii Britanii. Ea va vizita o şcoală din apropierea reşedinţei regale de la Balmoral, Scoţia, la care regina-mamă ţinea foarte mult.

Totuşi, mulţi dintre simpatizanţii regali s-au arătat sceptici vizavi de decizia Camillei de a onora invitaţia fix în ziua în care nepoata sa, prin alianţă, se căsătoreşte printr-o ceremonie fastuoasă, la care participă restul familiei. Ei bine, acum s-a aflat că motivul absenţei sale ar fi altul.

Chipurile, ar avea de-a face cu animozităţile constante dintre Camilla şi Prinţul Andrew, tatăl Prinţesei Eugenie. Acesta din urmă n-a sprijinit-o nicicând pe Camilla să-i ia locul Dianei, iar Camilla nu l-a iertat nicicând pentru atitudinea sa. ”Ea simte că Andrew ar fi putut face mai mult. Regina ascultă sfaturile lui Andrew şi el şi-ar fi putut ajuta mai mult fratele când era nevoie să aibă mai mulţi aliaţi din familie. De fapt, ar merge atât de departe încât să spună că nu a fost deloc de ajutor în ceea ce priveşte idila lor. Camilla n-a uitat!”

Mai multe