Nepoata preferată a Reginei, Zara Tindall, are o soră secretă. Cum arată această tânără de 23 de ani?

22 aprilie 2021   Case regale

Fraţii Zara Tindall, de 39 de ani, şi Mark Phillips, de 43, sunt cei mai în vârstă nepoţi ai Reginei Angliei.

Ei bine, cei doi copii ai Prinţesei Anne mai au o rudă neştiută de cei care urmăresc viaţa familiei regale britanice. Este vorba despre sora lor de tată, Stephanie Phillips, în vârstă de 23 de ani, fiica primului soţ al Prinţesei Anne, căpitanul Mark Phillips, cu cea de-a doua lui nevastă, Sandy Pflueger, născută în Hawaii.

Aceasta din urmă a făcut parte din echipa americană de dresaj de cai la Olimpiada de la Los Angeles din 1984. Pasiunea pentru hipism i-a unit, aşadar, pe cei doi şi i-au transmis-o, mai departe, fiicei Stephanie. O pasiune pe care ultima o are în comun şi cu Zara Tindall, sora ei de tată, una care a practicat hipismul cu mare succes. 

În ciuda faptului că are rude regale, Stephanie duce o viaţă anonimă, ba chiar a lucrat într-un bar, în adolescenţă, pentru a strânge un ban în plus. Singurele evenimente regale la care aceasta a luat parte au fost nunţile fraţilor ei, Peter Phillips şi Zara Tindall, de care aceasta este foarte apropiată. Pe Peter, acum divorţat de mama copiilor lor, Autumn Kelly, aceasta îl descrie ca pe cel mai bun frate mai mare din toată lumea.

Tatăl acesteia, Mark Phillips, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit cu Prinţesa Anne între anii 1973 şi 1992, iar în 1997 s-a însurat cu Sandy Pflueger, de care-a divorţat, apoi, în 2012.

Din 2019, sora Zarei are o relaţie cu un absolvent de Agricultură, cu care postează numeroase fotografii pe Instagram.

Mai multe