Nepoata Regelui Spaniei îşi face un nume pe scena mondenă europeană. Cine este tânăra Victoria, a cincea în linia de succesiune la tron?

28 ianuarie 2022   Case regale

Face parte dintr-una dintre cele mai vechi şi respectabile familii regale europene.

Este vorba despre nepoata Regelui Felipe al Spaniei, fiica cea mică a surorii acestuia, Infanta Elena, pe numele ei Victoria de Marichalar y Borbón, o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului.

Născută în anul 2000, Victoria (22) este mezina Infantei Elena şi a soţului acesteia, Jaime de Marichalar. Infanta este sora cea mare a Regelui Felipe al Spaniei şi prima născută a fostului Rege Juan Carlos. Atunci când s-a născut, Victoria era a treia pe linia de succesiune la tronul Spaniei, după unchiul ei, Felipe, şi mama ei, dar după naşterea verişoarelor ei, Leonor şi Sofia, a retrogradat până pe locul cinci, dar înaintea mătuşei sale, Infanta Cristina.

Victoria şi-a petrecut adolescenţa la un internat din Sussex, Anglia, apoi a urmat cursurile Colegiului pentru Studii Internaţionale din Madrid, unde studiază afaceri şi management.

Victoria este pasionată de evenimentele fashion şi de covor roşu, dar şi de social media, tânăra având un cont de Instagram pe care l-a făcut public din 2019, când a împlinit 18 ani. Nepoata regelui are peste 113.000 de urmăritori, iar fotografiile ei reuşesc să strângă chiar şi peste 10.000 de like-uri.

Foto: Profimedia

Mai multe