"Nu-mi mai spuneţi Prinţ!" Harry renunţă la titlul său

30 martie 2021   Case regale

Ducele de Sussex a dezvăluit recent că are un nou loc de muncă, ca director executiv la un start-up din Silicon Valley. Odată cu noul său rol a renunţat la titlul regal şi în faţa colegilor săi.

Ducele de Sussex a luat decizia de a se angaja în această firmă şi odată ce s-a alăturat echipei a insistat ca noii colegii de muncă să nu îl numească „prinţul” Harry.

Cel care a făcut publică această decizie pe care a luat-o Harry în faţa colegilor săi este chiar directorul companiei în care lucrează fostul moştenitor al Coroanei Britanice. Alexi Robichaux, CEO al companiei, a dezvăluit că Harry a decis să renunţe la titlurile sale regale inclusiv atunci când este la muncă.

La compania la care s-a angajat, Harry va promova o aplicaţie utilizată de marile corporaţii, precum Facebook, care are rolul de a îmbunătăţi starea de bine a angajaţilor, ca parte a rolului său de la BetterUp, o companie în valoare de 1,25 miliarde de lire sterline. Salariul şi programul de lucru de care beneficiază Harry aici, au rămas în continuare, confidenţiale.

Mai multe