Petrecere la Buckingham! Prinţul Charles, sărbătorit de familie şi de regalităţi din întreaga lume. Iată primele poze

15 noiembrie 2018   Case regale

În cinstea moştenitorului său, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a organizat o petrecere de pomină la Palatul Buckingham, de la care nimeni n-a lipsit. Nurorile Meghan şi Kate s-au duelat în ţinute alese.

Prinţul Charles a împlinit, ieri, vârsta de 70 de ani, motiv pentru care toate regalităţile din lume s-au strâns la Londra pentru a-l onora. De la această petrecere n-au lipsit, desigur, fii lui, William şi Harry, care au sosit însoţiţi de soţiile lor, dar şi nepoatele Beatrice şi Eugenie, precum şi alte rude ale Prinţului Charles.

Momentul emoţionant al serii a fost cel al discusului Reginei Elisabeta, care l-a descris pe fiul său ca fiind un ”moştenitor al tronului dedicat şi respectat asemenea tuturor celorlalţi din istorie, dar şi un tată minunat”. Charles s-a arătat ”profund impresionat” de discursul mamei sale, mai ales că e de notorietate că suverana îşi exprimă rar sentimentele în public.

Un alt moment important a fost cel în care suverana a descris-o pe consoarta fiului său, Camilla, ca fiind ”femeia care l-a susţinut” dintotdeauna, oferindu-şi astfel aprobarea pentru rolul pe care aceasta şi-l va asuma, ulterior, în monarhia britanică – cel de regină-consort.

Haideţi să vedem puţinele fotografii apărute în public de la acest eveniment!

Mai multe