Prinţesa Eugenie a devenit mamă. Ce sex are bebeluşul şi cum va schimba ierarhia la palatul regal?

10 februarie 2021   Case regale

Grădiniţa de la Palatul Buckingham s-a îmbogăţit cu încă un membru.

Ieri, Prinţesa Eugenie a adus pe lume un băieţel sănătos, de 3,6 kg, primul ei copil şi-al soţului Jack Brooksbank, brand ambasador pentru o marcă de tequila. Micuţul este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta şi primul nepot al Prinţului Andrew şi-al fostei sale neveste, Sarah Ferguson.

Noul venit a fost născut la spitalul Portland din Londra şi va fi al 11-lea pe linia de succesiune la tronul Angliei. Fiica cea mică a Prinţului Andrew a trecut peste tradiţia regală şi a dat vestea ca la Hollywood, postând o poză alb-negru cu mâna bebeluşului proaspăt născut.

Chiar dacă mama lui are titlu regal, băieţelul nu va primi şi el unul, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul fiului Prinţului Harry, micuţul Archie. În vârstă de 30 de ani, Eugenie a anunţat că va deveni mamă în luna noiembrie a anului trecut, printr-o postare oficială pe contul de Instagram al casei regale.

Nou-născutul al cărui nume nu a fost publicat încă are, deja, un verişor vitreg, pe micuţul Wolfie, fiul din altă relaţie al soţului Prinţesei Beatrice, Edo Mapelli Mozzi.

Mai multe