Prințesa Leonor a Spaniei s-a transformat într-o frumusețe. Adolescenta de 16 ani, în poze noi, fără mască

26 aprilie 2022   Case regale

Prințesa Leonor a Spaniei ne demonstrează că poți fi cool chiar și atunci când ai responsabilități regale.

Moștenitoarea coroanei spaniole și-a arătat adevărata... față, după atâția ani în care a apărut în public doar cu mască, la un eveniment care a avut loc zilele trecute la Madrid, pe tema securității cibernetice, acolo unde adolescenta a apărut singură, fără părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia, sau sora sa, Infanta Sofia.

Îmbrăcată ca orice altă adolescentă, într-o pereche de blugi cool, de un roz pudrat, și o cămașă albă brodată, Leonor a cucerit audiența cu frumusețea ei naturală, cu atât mai mult cu cât pe toată perioada pandemiei am văzut-o pe prințesă doar cu mască pe față.

Acum, la acest eveniment, i-am putut vedea cât se poate de clar și chipul frumos, unul încadrat de un păr lung, bogat și blond. 

Prințesa care studiază la un colegiu cu internat din Țara Galilor a început să participe solo la din ce în ce mai multe evenimente publice, semn că adolescenta a început să-și ia în serioa atribuțiile de moștenitoare a coroanei Spaniei.

Sora sa, Infanta Sofia, în vârstă de 15 ani, care-i seamănă mai mult tatălui său, Regele Felipe, are un rol secundar, așa cum a fost și Prințul Harry pentru fratele lui mai mare, Prințul William.

Foto: Profimedia

Mai multe