Prințesa Martha Louise a Norvegiei, care a renunţat la Palat, păcălită de o jurnalistă

23 decembrie 2022   Case regale

Sora Prințului Moștenitor Haakon al Norvegiei a făcut public un moment jenant pe care l-a trăit cu o jurnalistă de la ziarul "Dagbladet", care l-a implicat și pe șamanul Durek Verrett.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, care a renunțat la drepturile sale regale de dragul iubitului său șaman, a dezvăluit pe contul său de Instagram că o jurnalistă de la publicația locală "Dagbladet" s-a dat drept o clientă a logodnicului ei, șamanul Durek Verrett, pentru a obține informații de interior pe altă cale decât cea clasică.

Ulterior, un articol al lui Durek a fost publicat în ziar, cu capturi de ecran, ceea ce Martha Louise consideră a fi o intruziune în viața ei privată, după ce recent a ajuns la un acord cu tatăl ei, Regele Harald, pentru a nu mai reprezenta Casa de Glücksburg.

Martha Louise a convenit cu Majestatea Sa, care abia a fost externat din spital după ce a contractat o nouă infecție, că, deși nu va mai desfășura activități legate de Coroană, își va păstra titlul și se va dedica promovării carierei logodnicului ei.

În amplul său mesaj pe rețeaua de socializare, ea a amintit și perioada complicată pe care o traversează împreună cu fiicele sale: "Perioada dinaintea Crăciunului este foarte dificilă pentru familia noastră. Ne amintim de Ari și de ceea ce s-a întâmplat acum trei ani", a reamintit ea de sinuciderea fostului ei soț, Ari Behn, chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2019. Martha Luisa a definit-o ca fiind ceva "întunecat atât în jurul nostru, cât și în interiorul nostru. Avem nevoie să plângem, să trecem prin diferitele sentimente, din nou, care sunt prezente. Avem nevoie de pace".

Prințesa a insistat că, în acest moment, trebuie să se concentreze pe relația sa cu Maud, Leah și Emma: "Am trei fiice pe care trebuie să le îmbrățișez. Să fiu alături de trei fete cu nevoi diferite și moduri diferite de-a face față durerii. Pentru că durerea durează mulți ani. Există faze noi, dar ele sunt încă foarte ușor de recunoscut".

Martha Louise crede, totodată, că trebuie să aibă grijă de ea însăși pentru a fi un sprijin pentru fete în urma pierderii tatălui lor și de aceea a fost atât de directă când a acuzat presa norvegiană că a supus-o la "o furtună mediatică" în cea mai mare parte a acestui 2022, ea fiind în lumina reflectoarelor timp de 365 de zile pe an.

Fiica cea mare a Regelui și a Reginei Norvegiei, care este profund implicată în problemele de sănătate mintală, nu ezită să vorbească despre propria sănătate mintală și acceptă cu sinceritate că nu se află "la apogeu în această perioadă complicată, în acest sezon de Crăciun", după trauma pierderii lui Behn și presiunea mediatică.

"Presa nu va precupeți niciun mijloc pentru a obține un articol care să le aducă click-uri. La fel au făcut și cu Ari", a spus Martha Louise, care a făcut apoi o declarație foarte dură în care i-a acuzat pe jurnaliști că îl critică constant, în timp ce el a rezistat până când și-a dat seama că nu se vor opri și s-a sinucis.

FOTO: Instagram

Mai multe