Prinţesele Beatrice şi Eugenie se tot roagă de Charles să-i dea de muncă tatălui lor

1 martie 2023   Case regale

Ducele de York încearcă din răsputeri să își recâștige locul privilegiat în Familia Regală. Fiicele sale, Beatrice și Eugenie, ajunseseră să-l implore pe Charles să vină pe tron, încă din vara anului trecut.

Prințul Andrew de York a pierdut totul din cauza scandalurilor sale generate de "afacerea Epstein" și de procesul cu Virginia Giuffre, care era minoră la vremea când Prinţul Andrew a beneficiat de favorurile ei sexuale.

Prințesele Beatrice și Eugenie de York nu scapă nicio ocazie să pledeze pentru tatăl lor, Prințul Andrew, doar-doar unchiul lor, Regele Charles al III-lea, s-o îndupleca şi i-o oferi un nou "loc de muncă".

Momentan, Ducele de York traversează o perioadă extrem de tulbure şi a ajuns să fie deposedat de aproape tot. La cei 62 de ani ai săi, Prințul Andrew a fost înlăturat din cabinetul regal de către Regina Elisabeta a II-a a Angliei, în ianuarie anul trecut. Apoi, relația de prietenie a Prințului Andrew de York cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein a fost motivul pentru care a fost înlăturat din sânul Familiei Regale. Iar lucrurile s-au complicat şi mai mult odată cu acuzațiile de agresiune sexuală ale Virginiei Giuffre. 

Cât a trăit mama sa, Prinţul Andrew n-a vrut să agite şi mai mult lucrurile, în schimb a profitat din plin de faptul că Regina Elisabeta a II-a avea o slăbiciune pentru el, pentru a încerca să-şi reabiliteze numele. Ba chiar, într-un gest disperat de-a nu fi lăsat în urmă, atât fiicele sale, Beatrice şi Eugenie, cât şi fosta lui soţie, Sarah Ferguson, au intervenit pe lângă Charles să-i mai ofere câte ceva de lucru lui Andrew - ceea ce l-ar menţine în rândul membrilor activi ai Casei Regale britanice, dar i-ar aduce şi o justificare pentru remuneraţia venită din buzunarul statului, plus i-ar asigura sursa de venit, care acum e la cheremul lui Charles-simplificatorul-monarhiei.

FOTO: Profimedia

Mai multe