Prințul Charles de Luxembourg a împlinit doi ani. Ce imagini adorabile au publicat părinții Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie

12 mai 2022   Case regale

Marele Ducat de Luxemburg a fost în sărbătoare. Micul prinț Charles a împlinit doi ani, iar părinții lui l-au sărbătorit corespunzător.

Singurul copil al cuplului format din Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie, micuțul este adorabil, iar pozele publicate de familie îl arată cum savurează momentul, petrecerea, tortul.

Băiețelul a împlinit doi ani pe 10 mai, iar în onoarea sa, biroul de presă al Marelui Ducat de Luxembourg a publicat o serie de imagini noi cu Prințul Charles, alături de cei doi părinți care radiază de fericire.

Fotografiile au fost făcute în grădinile Castelului Fischbach din Luxembourg. De asemenea, Marele Ducat a oferit publicului și un filmuleț din recenta vizită în Parcul Merveilleux a Prințului Charles împreună cu părinții săi, ocazie cu care micuțul s-a împrietenit cu animalele.

Ducele moștenitor al Luxemburgului, Guillaume, și Ducesa moștenitoare Stéphanie au devenit părinții micuțului Charles în 2020. El este primul copil al cuplului.

Ducele moștenitor al Luxemburgului s-a căsatorit religios în 2012, la 31 de ani, cu contesa belgiană Stephanie de Lannoy și este cel de-al 7-lea mare duce al monarhiei luxemburgheze. Stephanie, care avea atunci 28 de ani, face parte dintr-o familie de nobili belgieni. Nunta a avut loc în catedrala Notre-Dame din Luxemburg, în centrul capitalei Marelui Ducat.

Prințul Charles, al doilea succesor la tron, s-a născut la Maternitatea Marea Ducesă Charlotte. Prințesa Stéphanie a fost surprinsă în ipostaze tandre cu micuțul sărbătorit.

Cuplul regal se bucură de o viață fericită de familie. Cei doi au mărturisit într-un interviu acordat în 2020 RTL că se gândesc să-și mărească familia, dar deocamdată se concentrează pe creșterea primului lor născut.

Mai multe