Prințul Charles este ”din cale afară de fericit”, după vestea că un nou bebeluș regal va veni pe lume

5 octombrie 2022   Case regale

Noul regal este așteptat în luna aprilie a anului 2023.

Prințul Charles de Luxemburg este foarte fericit că va deveni frate mai mare. Indiferent că va veni un frățior sau o surioară, micuțul de doar doi ani este ”din cale afară de fericit”, potrivit părinților săi, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie, care au detaliat într-un interviu pentru postul german RTL.

”Suntem toți foarte fericiți că ne mărim familia! Mai ales micul Charles, care e în culmea fericirii, după ce i-am dat vestea, își dorește mult să aibă o surioară sau un frățior.”, a dezvăluit Marele Duce moștenitor. ”De asemenea, și pentru noi este o binecuvântare enormă.”

Marele Duce moștenitor Guillaume al Luxemburgului și Marea Ducesă moștenitoare au devenit părinți pentru prima dată în 2020, în luna mai.

Luxemburg este o monarhie constituțională, în care Marele Duce deține putere executivă.

Prințul Charles, primul născut, a primit numele de Charles Jean Phillippe Joseph Marie Guillaume și va deveni într-o zi Mare Duce al Luxemburgului, fiind al doilea în ordinea succesiunii, după tatăl său.

Băiețelul este al cincilea nepot al Marelui Duce Henri, aflat în fruntea ducatului din octombrie 2000.

Stéphanie a mărturisit și ea, postului TV menționat: ”Pentru noi nu e o surpriză la fel de mare, noi am aflat de câteva săptămâni. Dar Charles este ”din cale afară de fericit”.”, a spus fericita mămică, mândră și nerăbdătoare să-și țină în brațe al doilea născut.

Guillaume și Stéphanie împlinesc luna aceasta 10 ani de când s-au căsătorit.

Foto: Instagram

Mai multe