Prinţul Harry, dezvăluiri despre moartea Prinţesei Diana! Ce nu l-a lăsat Prinţul Charles să facă?

7 februarie 2019   Case regale

La începutul acestei luni, presa britanică a vorbit din nou despre moartea Prinţesei Diana, eveniment ce a avut loc în urmă cu aproximativ 22 de ani.

Jurnaliştii de la The Mirror au preluat câteva detalii dintr-un documentar difuzat recent de Channel 5 şi l-au citat atât pe Prinţul Harry, cât şi pe Richard Kay, jurnalist şi bun prieten al Prinţesei Diana. Având o legătură incredibilă cu mama lui, Prinţul Harry a făcut câteva dezvăluiri la care nu se aştepta nimeni.

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru un părinte este să le spună copiilor lui că celălalt părinte a murit. Cum te descurci cu asta nu ştiu. Dar el a fost acolo pentru noi. A fost unul din doi care a rămas şi a încercat să facă ce a putut pentru a se asigura că suntem protejaţi“, a spus Prinţul Harry, care a adăugat că, iniţial nu a crezut că Prinţesa Diana a murit, iar apoi a refuzat să accepte acest lucru şi a picat în depresie.

Mai mult decât atât, Harry a spus că a dorit să plece la Paris alături de tatăl lui pentru a recupera trupul Dianei, însă Charles a refuzat categoric acest lucru. Din câte se pare, iniţial Regina Elisabeta îi interzisese şi Prinţului Charles să se ducă după trupul Prinţesei Diana!

„Charles a luat decizia să plece la Paris pentru a aduce înapoi trupul Dianei. A fost o mişcare surprinzătoare şi îndrăzneaţă. Era un fost soţ, nu avea niciun drept să fie acolo spre deosebire de tatăl sau fiii ei. Charles a vrut să ia avionul regal spre Paris, dar Regina nu a permis acest lucru. Prioritatea Reginei şi a Prinţului Charles erau băieţii. Charles s-a luptat mai mult pentru Diana decât a luptat când ea se afla în viaţa lui“, a spus Richard Kay.

Mai multe