Prințul Louis a împlinit patru ani. Familia regală a postat fotografii superbe cu prințul, la plajă

23 aprilie 2022   Case regale

Astăzi, 23 aprilie, la două zile diferență după ziua de naștere a străbunicii lui, Regina Elisabeta, micuțul Prinț Louis împlinește patru ani.

Ca-n fiecare an, cu această ocazie, familia regală britanică a dat publicității fotografii noi cu cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Kate Middleton și-ai Prințului William.

Mezinul Louis a fost fotografiat de mama lui, Kate Middleton, în timpul unei excursii la plajă, acolo unde băiețelul a fost capturat în mai multe ipostaze amuzante, alergând sau jucându-se cu o minge de crichet.

În această serie de patru poze, Prințul Louis este fotografiat pe dunele din regiunea Norfolk, acolo unde are reședința familia Cambridge, îmbrăcat într-o ținută veselă, în tonuri de albastru.

Prințul Louis este al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Angliei, după bunicul lui, Prințul Charles, tatăl lui, Prințul William, și frații lui, Prințul George și Charlotte.

Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018, la maternitatea St. Mary din Londra, iar de atunci, mama lui, Kate Middleton, îl pozează în fiecare an pentru a marca ziua de naștere a micuțului. 

Mai multe