Regele Felipe, Letizia şi fiicele lor, Leonor şi Sofia, la o slujbă de comemorare a victimelor Covid

9 iulie 2020   Case regale

În Spania, slujbele de comemorare ale victimelor pandemiei au devenit o obişnuinţă.

La fel şi prezenţa capetelor încoronate la aceste evenimente sobre. Duminica trecută, Regele Felipe al Spaniei, soţia lui, Regina Letizia, şi fiicele lor adolescente, Leonor, de 14 ani, şi Sofia, de 13, au fost prezenţi la o slujbă oficiată într-o catedrală din Madrid.

Cum era de aşteptat, cei patru au adoptat ţinute de culoare neagră, dar deosebit de elegante, în ton cu seriozitatea evenimentului.

În plus, pentru a da un exemplu, regele şi familia sa au purtat cu toţii măşti chirurgicale. Aceste măşti au făcut aproape imposibilă diferenţierea celor două fiice ale lui Felipe, Leonor şi Sofia semânând foarte mult una cu alta, de la statură până la lungimea şi culoarea părului.

Prinţesa moştenitoare Leonor a purtat o rochie mai scurtă, cu volane aplicate, în timp ce sora ei mai mică a ales o rochie peste genunchi, cu o curea lată în talie.

După cum ştim, Spania a fost o ţară puternic lovită de pandemia de coronavirus, înregistrând numere record de infectaţi şi decedaţi din cauza acestui virus.

Foto: Profimedia

Mai multe