Regina Camilla a fost încoronată chiar în fața fostul ei soț, Andrew Parker Bowles

12 mai 2023   Case regale

Ceea ce părea doar o îndrăzneală din partea consoartei lui Charles al III-lea chiar s-a adeverit. Andrew a fost prezent la Încoronare!

Știam despre Camilla că este o femeie îndrăzneață și perseverentă, dar să-l aducă la Încoronare tocmai pe fostul ei soț nu am fi crezut-o în stare! Soția Regelui Charles l-a invitat și pe Andrew Parker Bowles, tatăl celor doi copii ai ei, la ceremonia religioasă din 6 mai. Iar acesta chiar a venit!

Sâmbăta trecută, Andrew Parker Bowles a fost unul dintre cei 2.000 de invitați care au fost prezenți la încoronarea de la Westminster Abbey. Ceea ce le-a bucurat mult pe câteva doamne! Iar faptul că nu acesta nu a declinat invitația arată că, pentru Regina consoartă, primul ei soț este încă o persoană importantă în viața ei. În plus, nepoții pe care îi au în comun au fost paji pentru cei doi regi la ceremonie. Ba chiar au avut și privilegiul de-a urca la balconul oficial de la Palatul Buckingham, făcând parte din grupul care a salutat mulțimea imediat după ceremonie!

Fotografii au surprins un Andrew Parker Bowles destul de îmbătrânit și de lent în mișcări - doar are 83 de ani! - sosind la catedrala Westminster Abbey. Dar într-o ținută ireproșabilă! Adoptând aceeași ținută „morning coat“, atât de proprie castei nobiliare și menționată și ca opțiune vestimentară în dress-code-ul comunicat de Palat pentru marea zi a încoronării, Andrew Parker Bowles și-a afișat și toate medaliile militare, prinzându-și la butonieră, ca un adevărat gentleman galant, și o garoafă roz. Mocasinii din lac cu ciucuri și bastonul - care avea și o funcție foarte practică, nu doar estetică, de a-l ajuta la deplasare - , i-au completat ținuta.

În ciuda trecutului său cu Camilla și a aventurii cu Prințesa Anne din tinerețe, Andrew Parker Bowles e încă bine privit în societatea londoneză și bine primit de Familia Regală. Oricum, Camilla a avut grijă ca familia ei să fie integrată treptată în cercul de la Buckingham, iar Andrew nu face excepție, copiii și nepoții dorindu-și-l prin preajmă.

FOTO: Profimedia

Mai multe