Regina Elisabeta a II-a apare într-o imagine aniversară cu iubiții ei ponei. Unde aniversează vârsta de 96 de ani?

21 aprilie 2022   Case regale

Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată ținând de căpăstru doi ponei adorabili, albi, în grădinile Castelului Windsor. Fotografia a fost realizată în luna martie.

Cât despre ziua ei de naștere, sărbătorită azi, regina o va petrece la Wood Farm, cabana preferată a regretatului ei soț, Prințul Philip, de pe domeniul regal din Sandringham, Norfolk, așa cum a făcut-o și anul trecut, după moartea lui.

Această imagine cu regina și poneii ei preferați, Bybeck Nightingale și Bybeck Katie, vine să-i liniștească pe admiratorii regali care au fost foarte îngrijorați lunile trecute din cauza stării de sănătate a Majestății Sale.

Absența Reginei Elisabeta a II-a de la un număr mare de evenimente regale importante, precum și de la slujba religioasă de Paște de la Windsor, din cauza problemelor de mobilitate, i-a pus pe mulți pe gânduri.

Excursia ei la Sandringham, acolo unde suverana s-a deplasat cu elicopterul, este văzută ca un semn încurajator pentru starea ei de sănătate. Regina a mărturisit că face această vizită pentru a fi cât mai aproape posibil de spiritul răposatului ei soț.

Prințul Philip, care a murit anul trecut, în aprilie, la vârsta de 99 de ani, s-a stabilit în această reședință după ce s-a pensionat, în august 2017.

Regina Elisabeta a II-a spunea că soțul ei iubea această casă, mai ales pentru faptul că marea era atât de aproape...

Foto: Profimedia

Mai multe