Regina Elisabeta are un nou strănepot! Nepoata ei, Zara Tindall, l-a născut pe al treilea ei copil în baie

24 martie 2021   Case regale

În sfârşit, o veste bună pentru Regina Elisabeta cea atât de încercată.

Nepoata ei, Zara Tindall, în vârstă de 39 de ani, fiica Prinţesei Anne, a născut un băiat. Evenimentul s-a petrecut duminică seara, dar a fost confirmat de-abia azi de soţul acesteia, Mike Tindall. Micuţul, botezat Lucas Philip Tindall, a fost adus pe lume pe podeaua din baia reşedinţei regale din Gloucestershire a Prinţesei Anne. Da, aţi citit bine, Zara Tindall a născut în baie.

Fostul rugbist Mike Tindall a declarat, astăzi, în cadrul podcastului său, că soţia lui este o adevărată războinică. Cei doi mai au două fiice, pe Mia, de şase ani, şi pe Lena, de doi. Povestind despre momentul naşterii, acesta a spus că Zara a avut contracţii cu o noapte înainte, însă noul bebeluş a venit pe lume atât de repede, încât Zara şi familia sa nu au mai avut timp să ajungă la spital.

Acesta a povestit că o amică de-a Zarei, care a asistat şi la celelalte două naşteri, a ştiut cum să organizeze naşterea: a întins o saltea de yoga şi un prosop în baie şi a aşezat-o pe nepoata reginei în poziţia cea mai potrivită pentru naştere, până la sosirea a două moaşe care locuiau în apropiere. 

Mike a mai dezvăluit că atât Zara, cât şi bebeluşul se simt bine, în ciuda faptului că această a treia naştere a fiicei Prinţesei Anne n-a fost deloc una obişnuită. 

Mai multe