Regina îi va aduce un omagiu regretatului său soţ, prinţul Philip, în ziua de Crăciun. E prima sărbătoare fără el

24 decembrie 2021   Case regale

Mesajul de Crăciun al suveranei va fi şi mai emoţionant, în acest an. Căci în 2021, regina Elisabeta şi-a luat adio de la cel care i-a fost partener de viaţă mai bine de 73 de ani.

La fiecare Crăciun, Elisabeta a II-a a Marii Britanii le transmite oamenilor cele mai calde urări, dar şi mesaje de susţinere. Anul acesta a fost unul foarte greu, nu doar pentru regină, ci şi pentru britanici şi întreaga lume, în general. Pandemia de COVID a zguduit vieţile multora şi nimic nu mai poate fi cum a fost cândva. La rândul său, regina l-a pierdut pe prinţul Philip, dragul său soţ care s-a stins în luna aprilie a acestui an. Va fi primul Crăciun regal al suveranei fără regretatul său partener. La rândul său, regina a trecut prin numeroase alte cumpene, întrucât pe fondul oboselii, suverana în vârstă de 95 de ani a început să aibă serioase probleme de sănătate, începând cu luna octombrie a anului.

Cu toate acestea, monarhul se va prezenta de Crăciun în faţa oamenilor şi le va transmite gândurile sale, aşa cum o face de fiecare dată. Regina va fi îmbrăcată în roşu, iar în dreapta sa va avea o fotografie cu ea şi regretatul prinţ Philip. De asemenea, în piept va purta broşa cu crizantemă din safir pe care o are şi în fotografie.

Foto: Profimedia

Mai multe