Regina Letizia a Spaniei a trecut la garderoba de primăvară. Cum s-a îmbrăcat la cel mai recent eveniment de la Madrid

21 februarie 2022   Case regale

Regina Letizia a Spaniei şi-a făcut apariţia la întrunirea Consiliului de Apărare a drepturilor copiilor rămaşi orfani cu părinţi care lucrează în cadrul Armatei spaniole.

Organizaţia oferă sprijin şi protecţie orfanilor Armatei şi se află sub patronajul reginei Letizia, care a marcat astfel a 150-a aniversare a organizaţiei.

Ea a fost o prezenţă diafană, ca de fiecare dată. Şi notabilă. Căci Letizia are o siluetă impecabilă şi ţinutele sale sunt pe larg comentate de presa mondenă din toată lumea.

De data aceasta, regina a îmbrăcat o haină Carolina Herrera, în care a mai fost văzută şi cu alte ocazii, şi o pereche de pantaloni de piele strâmţi, bleumarin. Nu au lipsit pantofii cu toc, regina având o colecţie impresionantă de stilettos. Letizia şi-a lăsat părul desfăcut, cu bucle largi şi da, şi-a vopsit podoaba capilară, după ce în urmă cu câteva zile fusese reperată cu fire albe.

A optat pentru o poşetă tip clutch şi desigur, nu a renunţat nicicum la masca de protecţie, mai ales că regele Spaniei a trecut recent prin COVID-19. Apariţia reginei a fost una relaxată şi părea foarte destinsă atunci când a fost salutată de ministrul Apărării, Margarita Robles, la întâlnirea oficială de la Madrid.

Foto: Profimedia

Mai multe