Regina Letizia a Spaniei, criticată că s-a îmbrăcat ca o păpușă Barbie la un eveniment oficial

2 mai 2022   Case regale

Regina Letizia a fost fotografiată weekendul trecut, când ea și Regele Felipe al Spaniei au găzduit un prânz pentru președintele Bulgariei și soția acestuia, la Palatul La Zarzuela din Madrid.

Pentru această ocazie, regina spaniolă a optat pentru o ținută roz care i-a intrigat pe admiratorii ei.

Letizia și-a reciclat o haină roz cu imprimeu floral de la brandul Carolina Herrera, cu o lungime deasupra genunchilor, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi roz din piele întoarsă, extrem de șic.

Machiajul și coafura reginei au fost unele lejere, așa cum ne-a obișnuit aceasta, cu toate că pe chipul soției lui Felipe se văd urmele intervențiilor estetice despre care s-a tot vorbit în ultima vreme.

După ce au văzut aceste poze cu regina, mulți au comentat că Letizia a exagerat cu look-ul ei de păpușă, o ținută prea puțin potrivită pentru o ocazie formală cum era aceea.

Un utilizator de social media a comentat că Regina Letizia pare că a luat din greșeală haina unei dintre fiicele ei: "Proporțiile și croiala nu i se potrivesc, ceea ce i se întâmplă rar. O haină copilărească ca formă și culoare".

Alții au fost de părere că Letizia are un look de Barbie, ceea ce este nepotrivit pentru o regină aflată la un eveniment diplomatic.

Pe de altă parte, au fost și voci care au aplaudat ținuta neobișnuită a reginei, considerând că look-ul acesteia este unul șic și elegant, în ciudat nuanței dominante de roz.

Foto: Profimedia

Mai multe