Regina Letizia a Spaniei, spectaculoasă într-o ţinută albă. Elegantă şi rafinată, a acceptat să se pozeze cu oamenii

14 martie 2022   Case regale

Regina Spaniei impresionează cu prezenţa sa, de fiecare dată. Letizia a participat la Săptămâna Modei de la Madrid, la cea de-a 75-a ediţie a evenimentului.

Din păcate, chipul nu îi mai poate fi văzut, întrucât Regina Letizia a Spaniei poartă mereu în public masca de protecţie, în ciuda faptului că Spania a renunţat încă din 10 februarie la obligativitatea măştii în exterior. Fotografii nu o pot surprinde fără mască nici în exterior, nici în interior. În schimb, când vine vorba de modă, niciodată nu dezamăgeşte. De data aceasta, a impresionat cu o ţinută albă, la care a accesorizat pantofi şi poşetă maro roşcat. Întotdeauna o vedem pe tocuri, căci sunt pantofii care îi evidenţiază foarte bine glezna fină.

Parcă ar fi coborât ea însăşi de pe podiumul de modă. Regina de 49 de ani s-a întâlnit vineri cu Comitetul de Organizare al evenimentului, dar şi cu designeri şi sponsori.

Foarte amabilă, Letizia a acceptat să se pozeze alături de doritori.

Ediţia cu nr. 75 a MBFWMadrid s-a desfăşurat la Madrid, între 9 şi 13 martie. Săptămâna modei Mercedes-Benz de la Madrid este considerată cel mai important eveniment de fashion din Spania. 

Mai multe