Regina Letizia a strălucit într-o rochie argintie, la o recepție la palatul din Madrid

18 mai 2022   Case regale

Regina Letizia a Spaniei a strălucit din nou, seara trecută, la o recepție organizată la palatul regal din Madrid, alături de soțul ei, Regele Felipe.

Cuplul regal i-a primit la Madrid pe emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, și pe soția acestuia, Jawaher bint Hamad bin Suhaim Al-Thani.

Cu ocazia recepției, Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, a optat pentru o rochie argintie, lungă până la podea, cu dantelă croșetată și mâneci dramatice.

Stilată ca de obicei, Letizia și-a prins părul într-un coc elegant, adăugând un pic de strălucire look-ului ei cu o pereche de cercei argintii.

Păstrându-și ținuta cât mai simplă, Letizia a accesorizat rochia cu o broșă albastră delicată, în formă de panglică, și cu un inel geometric din aur.

La rândul lui, Regele Felipe, în vârstă de 54 de ani, a fost extrem de elegant într-un costum de seară negru, combinat cu o cămașă albă, papion și redingotă.

Este o plăcere să o vedem pe regina cea stilată apărând, în sfârșit, în public fără mască, după aproape doi de ani în care Letizia nu și-a mai arătat fața, ca urmare a regulilor impuse de pandemie.

Și da, Letizia arată la fel de tânără și frumoasă ca întotdeauna, orice ar purta...

Foto: Profimedia

Mai multe