Regina Letizia şi-a arătat pentru prima dată chipul, în pandemie. Şi-a făcut noi intervenţii chirurgicale?

28 octombrie 2021   Case regale

A trecut mai bine de un an de când nu i-am mai văzut chipul Reginei Letizia.

Pe toată perioada pandemiei, soţia Regelui Felipe al Spaniei a purtat mască la toate ieşirile ei publice, atât în interior, cât şi în exterior, lucru care a dat de bănuit fanilor regali, cu atât mai mult cu cât este singura personalitate care nu a renunţat la acest accesoriu, nici măcar pentru fotografii oficiale.

Marţea trecută, Letizia a participat alături de soţul său la o gală a unor premii jurnalistice în Madrid, acolo unde aceasta a renunţat, pentru un moment, la mască şi şi-a arătat pentru prima dată chipul, în pandemie.

Cu această ocazie, frumoasa regină a purtat o rochie neagră de la BOSS, cu franjuri în partea superioară, completată de o pereche de pantofi negri, foarte sexy. Este o rochie pe care Letizia a mai purtat-o şi cu alte ocazii, fiind văzută prima dată în ea în anul 2019. Cum spuneam, la un moment dat, în cadrul recepţiei, Letizia a renunţat la mască şi şi-a arătat chipul, lucru care i-a făcut pe fanii regali să se întrebe dacă nu cumva a mai apelat recent la ceva intervenţii chirurgicale.

Pielea reginei a părut suspect de netedă la nivelul ochilor, pomeţilor şi al frunţii, iar nasul acesteia mai subţire ca niciodată, semn că regina de 49 de ani e posibil să mai fi apelat la bisturiu, în perioada pandemiei.

Foto: getty images

Mai multe