Regina Danemarcei se bucură la maxim de viață. Suverna a fost surprinsă într-un roller coaster

25 mai 2022   Case regale

Monarhul danez sărbătorește anul acesta Jubileul de Aur.

Regina Margrethe a II-a a Danemarcei s-a bucurat din plin de experiența unui roller coaster în timpul unei recente vizite la Tivoli. Parcul de distracții din Copenhaga a sărbătorit pe 21 mai Jubileul de Aur al soacrei Prințesei moștenitoare Mary.

Curtea regală daneză a marcat momentul publicând imagini cu regina în vârstă de 82 de ani în timp ce a savurat experiența cu roller coaster-ul de lemn, construit în 1914 și considerat printre cele mai vechi roller coaster-uri de lemn încă funcționale din lume.

Oamenii au fost încântați de imaginile cu regina și s-au mirat de faptul că pălăria nu i-a zburat în timpul cursei.

Un alt admirator a lăudat-o pe suverană, spunând că regina este foarte cool. De la felul în care se îmbracă, până la disponibilitatea de a se bucura de ce oferă un parc de distracții.

Dacă în Anglia Regina Elisabeta a II-a celebrează Jubileul de Platină, Regina Margrethe a II-a a Danemarcei este sărbătorită pentru Jubileul de Aur. Mama Prințului moștenitor Frederik a ajuns pe tronul Danemarcei în urmă cu 50 de ani, pe 14 ianuarie 1972.

Anul acesta, când s-au împlinit exact 50 de ani, Regina a avut parte de o surpriză încântătoare, o aniversare organizată în secret de întreaga familie. Margrethe a II-a a fost surprinsă de rude, copii, nepoți, strănepoți cu cina ”aranjată” la Palatul Christian al VII-lea.

Casa regală a anunțat în aprilie că din cauza pandemiei, evenimentele planificate pentru Jubileu se amână și că vor fi ținute în septembrie.

Mai multe