S-a aflat! Lady Di a dus un război tacit cu cumnata sa, Prinţesa Anne

5 februarie 2019   Case regale

Un nou documentar referitor la cei cinci copii ai Reginei Elisabeta scoate la iveală o situaţie tensionată dintre Prinţesa Anne şi regretata Lady Di.

Potrivit documentarului realizat de Channel 5, care urmăreşste viaţa celor cinci copii ai suveranei Marii Britanii, Prinţesa Anne a dus, de-a lungul anilor, un război tacit cu soţia fratelui său mai mare, Charles. Chipurile, între ea şi Lady Di n-a fost nicicând o relaţie de prietenie, aşa cum monarhia britanică a lăsat să se înţeleagă.

Ba mai mult, cele două au fost mereu  la un pas de scandal, neputând nici măcar să stea una în compania celuilalt. ”Îmi amintesc că Diana spunea <<Dacă Anne este acolo, eu plec>>, căci Anne obişnuia să spună lucruri răutăcioase la adresa ei.”, declara autorul documentarului, precizând şi că Anne se simţea eclipsată de Diana, care o făcea să pară demodată.

Disputa celor două ar fi fost alimentată de stilul Dianei de a interacţiona cu oamenii, dat fiind faptul că alternativa lui Anne o punea într-o altă lumină. Asta pentru că în timp ce Lady Di se apropia de oamenii bolnavi şi dădea mâna cu ei, Anne prefera să se ţină la distanţă şi să lupte altfel pentru drepturile lor. ”Prinţesei Anne nu-i plăcea modul Dianei de a-şi purta îndatoririle şi modul în care ea se folosea de camere pentru a se promova. Anne avea o metodă mai tradiţională de a-şi purta sarcinile regale”, mai adaugă jurnalistul.

Totuşi, documentarul precizează că Diana era, mai degrabă, apropiată de un alt cumnat de-al său, respectiv Prinţul Andrew, pe care îl cunoştea de când era mică. ”Diana avea o relaţie mult mai apropiată cu Prinţul Andrew, pe care îl cunoştea încă din copilărie. Se jucau împreună pe când erau copii, la Sandringham Estate.  La fel, este de notorietate faptul că Lady Di a fost destul de apropiată de Sarah Ferguson, Ducesă de York, şi fostă soţie a Prinţului Andrew.

foto: profimedia, arhivă OK!

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe Instagram şi Facebook.

Mai multe