Sarah Ferguson, discurs emoţionant despre Prinţesa Diana! A spus direct ce crede şi despre Meghan şi Kate

23 noiembrie 2018   Case regale

Familia regală din Marea Britanie a avut un 2018 plin de evenimente: Prinţul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, Prinţul William şi Kate Middleton l-au botezat pe micul Louis, Prinţesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, iar Meghan Markle a anunţat că este gravidă.

Despre toate evenimentele din acest an a vorbit recent Sarah Ferguson, care le-a spus reporterilor de la „Good Morning Britain“ că a avut mari emoţii la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, deoarece a avut o pereche de pantofi cu tocuri foarte mari şi se temea că se va împiedica şi va căde din picioare.

„Le mulţumesc din suflet lui Harry şi Meghan că m-au invitat la nunta lor. A fost un gest foarte frumos din partea lor“, a spus Ducesa de York.

Sarah Ferguson a continuat dezvăluirile afirmând că, în momentul în care a intrat în biserică, primul ei gând a fost către Prinţesa Diana: „Ar fi fost foarte mândră. Cu siguranţă ar fi spus: «Nu-mi vine să cred ce mari au crescut băieţii mei şi ce bine o duc». Cred cu tărie că ar fi fost foarte mândră şi de Meghan şi Kate“.

Mai multe