Şi tu poţi avea poşete ca ale Reginei Elisabeta! Care este modelul ei preferat şi ce culoare poartă suverana cel mai des?

12 aprilie 2022   Case regale

Regina Elisabeta a II-a este onorată în toate felurile în anul Jubileului de Platină, când suverana sărbătoreşte 70 de ani de domnie.

Chiar şi brandul favorit de genţi al reginei de 95 de ani a anunţat că va lansa o linie retro de astfel de piese, cu ocazia Jubileului.

În timpul apariţiilor publice ale sale pe parcursul celor 70 de ani de domnie, regina a ales mai mereu un anumit tip de poşetă, clasică, negră, cu barete scurte.

Iar multe dintre aceste piese au fost realizate de brandul Launer London, unul care are legături foarte vechi cu casa regală. În anii 50, la doar câţiva ani după ce compania a fost fondată de către Sam Launer, un bărbat care a fugit din fosta Cehoslovacie cu soţia şi cei doi copii ai lor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Regina-Mamă Elisabeta a cumpărat o primă poşetă de la acest brand.

Brandul Launer este recunoscător că regina sprijină o companie mică şi independentă şi, drept recunoştinţă, a anunţat că va lansa un nou model de poşetă în onoarea Jubileului de Plantină.

Poşeta este disponibilă în cinci culori, printre care purpuriu regal şi negru preferat de regină, la un preţ de circa 2.480 de lire sterline.

Foto: Profimedia

Mai multe