Thomas Markle n-o să-şi cunoască niciodată nepotul. Iată de ce şi cine îi va interzice acest lucru

9 aprilie 2019   Case regale

De când a intrat în sânul familiei regale britanice, relaţia lui Meghan Markle cu tatăl ei, Thomas, a fost una rece. Acum, însă, când toţi se aşteaptă ca familia să se reunească, un expert regal spune că, de fapt, Thomas Markle nu o să-şi cunoască niciodată nepotul.

Duncan Larcombe, expert în monarhia britanică, a declarat, într-un nou documentar, că nu se aşteaptă ca relaţia dintre Meghan şi tatăl ei să se amelioreze odată cu venirea pe lume a bebeluşului regal. Ci dimpotrivă! Acesta susţine că Thomas va fi îndepărtat pentru totodeauna din viaţa Ducesei de Sussex şi că nu va ajunge nicicând să-ţi ţină nepotul ori nepoata în braţe. ”Nu mă pot gândi nici măcar o secundă la faptul că Thomas va avea voie să-şi cunoască nepotul ori nepoata”, spune acesta într-un preview din documentarul ”Meghan and Harry: A royal baby story”.

Şi asta pentru că trecutul a dovedit că Thomas Markle nu este o persoană în care familia regală britanică să se încreadă. Mai întâi a pus la cale o şedinţă foto de paparazzi, în care arăta cum se pregăteşte pentru nunta regală, şi-n urma căreia a primit bani, ca mai apoi să-şi refuze fiica în a conduce la altar. Apoi, a avut nenumărate apariţii în presa internaţională, rugându-şi fiica să-l contacteze, deşi aceasta îl rugase să-i acorde puţin timp şi să păstreze tăcerea. O altă acuză care i se aduce lui Thomas este faptul că nu a reuşit să-şi controleze celalaltă fiică, pe Samantha Markle, care, timp de doi ani, a desfiinţat-o în presă pe Meghan. Cine va avea un cuvânt de zis în această chestiune? Suverana Marii Britanii, care nu va permite ca un succesor de-al ei să fie târât în vreun scandal.

Mai multe