Va moşteni Harry ceva din cele 30 de milioane ale Prinţului Philip? Trei nume surprinzătoare apar în testamentul soţului Reginei

31 mai 2021   Case regale

Se pare că regretatul soţ al Reginei Elisabeta a fost un bărbat foarte generos.

Ei bine, chiar dacă marea majoritate a averii sale de 30 de milioane de lire sterline va fi moştenită de soţia şi urmaşii lor, cum era normal, Prinţul Philip, decedat în luna aprilie, s-a gândit şi la bunăstarea unor angajaţi loiali.

Aceştia sunt secretarul său privat Archie Miller Bakewell, pajul său, William Henderson, şi valetul Stephen Niedojadlo. Toţi cei trei bărbaţi au avut un rol important în ultimii ani de viaţă ai prinţului decedat la vârsta de 99 de ani, secretarul Bakewell obişnuind chiar să-l înlocuiască pe Philip la anumite evenimente la care prinţul nu putea să ajungă.

Cei trei bărbaţi au avut chiar şi onoarea de a fi incluşi în cortegiul funerar la înmormântarea din luna aprilie a Prinţului Philip, alături de membri bărbaţi ai familiei regale. Nu este un lucru chiar obişnuit ca membrii familiei regale să-şi includă angajaţii în testament, aşa că acest lucru spune multe despre generozitatea lui Philip.

Cât despre familia lui imediată, cel mai fericit beneficiar al averii sale va fi, cu siguranţă, nepotul Harry, cel care se plângea în interviul acordat lui Oprah că a fost lăsat pe dinafară din punct de vedere financiar de către familia sa. 

Mulţi dintre cei care l-au cunoscut pe Prinţul Philip sunt de acord că acesta nu este genul de bunic care să-şi pedepsească nepotul pentru răzvrătire, scoţându-l din testament.

Mai multe