Zece ani de la o nuntă suspicioasă. Cum s-a schimbat Charlene din anul 2011, atunci când i-a spus "Da" Prinţului Albert?

28 iunie 2021   Case regale

Pe 1 iulie se vor împlini zece ani de la a doua cea mai fastuoasă nuntă europeană a anului.

E vorba despre cea dintre Prinţul Albert de Monaco şi aleasa lui, Prinţesa Charlene, o fostă înotătoare sud-africană. Cu această ocazie, Paltul Princiar de Monaco a pregătit un fel de documentar în zece episoade despre viaţa cuplului, de la prima lor întâlnire şi până în prezent, când au devenit părinţii unei perechi de gemeni, Jacques şi Gabriella.

La câteva luni după nunta Ducilor de Cambridge, una care a rupt recordurile de audienţă, a urmat cea a Prinţului Albert cu frumoasa lui blondă. Cei doi au avut cununia civilă pe 1 iulie 2011, organizată la Palatul Princiar din Monte Carlo, urmată de cea religioasă, pe 2 iulie, oficiată la capela din cadrul aceluiaşi palat.

Mireasa a strălucit, pur şi simplu, în rochia ei de mătase creaţie Armani Privé, cu o trenă de cinci metri, presărată cu 40,000 de cristale Swarovski.

Zece ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat puţin în mariajul celor doi. Se zvoneşte că Charlene n-a putut să treacă peste ultima pretenţie de paternitate a unei femei care a avut un copil cu Albert în urma unei aventuri, o aventură care a avut loc chiar în timp ce prinţul era în relaţie cu Charlene şi care a ieşit la iveală anul trecut.

Mai multe