Cât costă luciul de buze pe care Kate Middleton îl folosește zilnic! Nu e ieftin

25 aprilie 2023   Royals

Machiaj discret, dar de efect! Iată tot ce trebuie să știi despre machiajul și produsele preferate de make-up ale lui Kate Middleton!

Pe măsură ce încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla se apropie, toți ochii vor fi, fără îndoială, ațintiți asupra ținutei pe care o va purta Kate Middleton și asupra machiajului pe care Prințesa îl va avea.

Un produs care sigur va fi folosit la make-up-ul ei e luciul de buze Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, nuanța Rose Shimmer. Prințesa a fost văzută acum ceva vreme ținând în mână acest luciu de buze care costă 100 de lei. 

Se știe că la evenimentele pe timpul zilei, Kate Middleton e machiată cu un fond de ten mat și lejer, un smokey eye subtil, buzele nude sau corai și doar un pic de fard de obraz pe pomeți. 

Kate Middleton folosește de mulți ani de zile același set de produse și, în mod surprinzător, obișnuiește să se machieze singură. În trusa ei se găsesc produse de la Bobbi Brown la Lancôme, de la Urban Decay la Yves Saint Laurent.

Când vine vorba de pielea ei impecabilă, Kate Middleton se bazează pe fondul de ten de la Bobbi Brown - Long-Wear Even Finish. În ziua nunții sale, știind că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, Kate Middleton avea nevoie de un fond de ten care să reziste testului timpului!

În ceea ce privește rimelul, Kate Middleton are unul preferat, e vorba despre Lancôme Hypnose Volume-a-Porter Mascara. Îmbogățită cu ProVitamina B5, formula a fost concepută pentru a-ți înmuia genele!

Pentru fard de obraz? Ei bine, Kate Middleton nu se desparte niciodată de fardul său Bobbi Brown Blush nuanța Pale Pink, care îi conferă cu adevărat roșeața regală perfectă! Și ce ar fi un look perfect de frumusețe al lui Kate Middleton fără un produs pentru sprâncene? Mirror notează că Prințesa de Wales sigur folosește un produs tot de la Bobbi Brown.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe