Cât costă rochia superbă în care a apărut Kate Middleton în videoclipul recent! Poartă un nou designer

10 septembrie 2024   Royals

Kate Middleton i-a impresionat pe fanii regali cu apariția ei în videoclipul recent în care face noi dezvăluiri privind starea de sănătate. Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie de la nou designer!

Kate Middleton și-a încântat fanii regali luni, când a apărut într-un videoclip foarte emoționant alături de familia sa pentru a confirma că se va întoarce la îndatoririle publice după finalizarea tratamentului de chimioterapie.

Prințesa de Wales a transmis un mesaj înduioșător despre lupta sa împotriva cancerului și a descris ultimele nouă luni de la debutul problemelor sale grave de sănătate ca fiind „incredibil de dure pentru noi ca familie” și cum „călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea”, experiența oferindu-i o „nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”.

În videoclip, Kate Middleton a mai spus: „Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a mă vindeca complet de cancer. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”.

Nu doar vestea i-a bucurat pe fanii regali, ci și noua apariție a lui Kate Middleton, care a purtat o ținută nouă, de la un nou designer. E vorba despre brandul Veronica Beard, iar rochia midi cu flori purtată de Kate Middleton costă  617 de lire sterline, însă momentan stocul online a fost epuizat. În picioare ea a avut pantofi sport în valoare de 109 de lire sterline.

Ea și-a accesorizat ținuta cu cercei în formă de pară cu ametist verde de la Kiki McDonough, în valoare de 695 de lire sterline, și un colier personalizat cu inițialele Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis de la Daniella Draper, precum și cu inelul pe care l-a avut când a felicitat echipa GB la Jocurile Olimpice la începutul verii.

Fanii regali au fost încântați de ultimele vești ale lui Kate Middleton și au apreciat look-ul ei boho-chic, adresându-i laude pe rețelele de socializare. Un utilizator a scris pe Instagram: „Sunt atât de fericit că a terminat chimioterapia, care trebuie să fi fost obositoare și îngrijorătoare. Catherine arată frumos și natural”.

Prințesa de Wales a purtat și o a doua rochie în videoclip, o rochie bleu deschis care se asorta cu tricoul polo albastru al soțului ei, Prințul William.

Foto: Profimedia

Mai multe