Caz tulburător în Familia Regală greacă! Un apropiat al Prințesei Tatiana a dispărut fără urmă

21 mai 2024   Royals

Attilio Brillembourg a fost dat dispărut în Los Angeles și este căutat de întreg departamentul de poliție.

Zilele trecute, un bărbat cu legături cu familiile regale din Grecia și Danemarca a fost dat dispărut în Los Angeles. Attilio Brillembourg, în vârstă de 53 de ani, a fost văzut ultima dată în Malibu sâmbătă, 18 mai, la ora 01:10, conform unui raport al Departamentului șerifului din Los Angeles County, iar ulterior a dispărut.

Bărbatul în cauză, stabilit de ani buni la New York, este rudă cu Prințesa Tatiana a Greciei și Danemarcei, potrivit CBS News; tatăl său, care poartă același nume, este și tatăl vitreg al Prințesei, a cărei mamă este Marie Blanche Bierlein - ceea ce îi face să fie frați vitregi.

Conform raportului făcut de departamentul de poliție care se ocupă de persoanele dispărute, Attilio Brillembourg a fost văzut ultima dată într-un bloc din Murphy Way, iar surse din departamentul șerifului au dezvăluit presei că „există o profundă îngrijorare pentru siguranța sa”.

Attilio Brillembourg, care este descris ca fiind un bărbat de 1,70 m și cântărind 75 de kilograme,cu părul cărunt, ochi verzi și un tatuaj "necunoscut" în partea superioară a coapsei, a fost raportat ca fiind văzut ultima dată purtând o cămașă albastră, pantaloni gri și mergea... fără pantofi. O imagine deplorabilă, absolut tulburătoare pentru cineva cu asemenea conexiuni regale, care îi face pe anchetatori să fie îngrijorați pentru starea pe care ar putea-o avea acesta, dar totodată și mai atenți la investigație și să caute indicii despre locul unde s-ar putea afla. 

Dispariția sa survine la doar o lună după ce Prințesa Tatiana, care este sora lui vitregă, a anunțat că divorțează de soțul său, Prințul Nikolaos, fiul regretatului Rege Constantin al II-lea, ultimul suveran al Greciei. Decizia despărțirii a fost luată pe cale amiabilă, după 14 ani de mariaj.

FOTO: Getty Images

Mai multe