Ce a declarat tatăl lui Meghan după ce fiica lui a devenit ”Ducesă de Sussex”? Meghan n-a vorbit cu el în ziua nunţii

21 mai 2018   Royals

Trebuia s-o conducă la altar, în ziua nunţii cu Prinţul Harry. Totuşi, faptul că a fost operat pe inimă l-a împiedicat să ajungă în Anglia şi să-i fie alături fiicei sale în ziua cea mare. Desigur, toată această poveste a precedat alte evenimente nefericite şi scandaloase, în mijlocul cărora se află tatăl lui Meghan. Ce a făcut, aşadar, Thomas Markle Sr. în ziua în care fiica sa devenea ducesă în Marea Britanie?

Thomas regretă că a lipsit în ziua cea mare

Răspunsul e: se uita la televizor! Potrivit declaraţiei lui, acordată celor de la TMZ, bărbatul de 73 de ani a urmărit nunta fiicei lui cu Prinţul Harry al Marii Britanii la televizor, ca oricare alt om de rând, plin de ”fericire şi emoţie”. ”Fetiţa mea e o ducesă şi o iubesc atât de mult. (...) Când te uiţi cum copilul tău se căsătoreşte îţi trec prin minte o mulţime de gânduri. Fiecare amintire cu ea, din ziua în care s-a născut, din ziua în care am ţinut-o în braţe pentru prima dată... O să regret totdeauna faptul că nu am putut fi acolo şi că nu am putut să-mi ţin fiica de mână în ziua cea mare”, ar fi declarat Thomas pentru TMZ.

Thomas a atins şi subiectul sensibil referitor la ceilalţi copii ai lui, care au atacat-o până acum pe Meghan. ”Sper că Ducii de Sussex pot merge acum în luna de miere, pentru a se odihni şi relaxa, iar rudele mele să-i lase în pace”, ar fi mai zis tatăl lui Meghan Markle, într-o conversaţie telefonică avută cu jurnaliştii de la TMZ.

Potrivit spuselor lui, Meghan nu şi-a făcut timp pentru a-l apela în ziua nunţii.

Doria a fost alături de fiica sa, în ziua cea mare

Amintim că Doria Rangland a fost singurul membru din familia lui Meghan Markle care a participat la nunta regală. Meghan i-a avut, în schimb, pe toţi prietenii ei aproape. De la colegii de platou, din ”Suits”, şi până la prieteni din copilărie, toţi i-au stat aproape fostei actriţe în ziua cea mare.

Mai multe