Ce a făcut Prinţul William în timpul despărţirii de Kate din 2007?

22 noiembrie 2018   Royals

Puţini ştiu că relaţia Prinţului William cu Kate de dinainte de căsătorie n-a fost lipsită de suişuri şi coborâşuri. În 2007, de exemplu, cuplul a luat o pauză, pe care fiecare dintre ei a gestionat-o aşa cum a vrut.

Astfel, dacă Kate a profitat de ocazie şi a socializat cu diverse persoane la evenimente oficiale, la care mergea alături de părinţii ei, William a preferat... aventura! El a mers într-un trip cu băieţii, la care au fost invitate numai domnişoare sexy şi dornice de aventură.

Cel care a pus la cale toată experienţa a fost Guy Pelly, prietenul lui William, pe care Kate nu l-a simpatizat nicicând. El a fost cel care a organizat o petrecere pe iaht, la care l-a invitat pe Prinţul William, pe atunci singur, şi multe domnişoare. Din nefericire pentru Wills toată istoria a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal, jurnaliştii întrebându-se ce se întâmplă cu relaţia cu Kate.

Întrebările au rămas, însă, fără ecou, căci nimeni nu a vrut să comenteze pe baza situaţiei. Pe atunci, Clarence House a emis un comunicat oficial în care au precizat că ”familia regală nu comentează viaţa privată a Prinţului William”. Un lucru e sigur, cele întâmplate au fost ca un trigger pentru Kate şi William, căci cei doi s-au împăcat în scurt timp.

Kate şi William au avut, însă, de înfruntat nişte întrebări incomode despre această despărţire în timpul interviului dat odată cu anunţul logodnei lor, în 2010. ”La acea vreme nu eram fericită cu situaţia, dar asta m-a transformat într-o persoană mai puternică”, declara Kate, în timpul interviului, despre despărţirea din 2007 de William.

La rându-i, William a pus despărţirea pe baza imaturităţii. ”Eram amândoi foarte tineri. Amândoi încercam să ne descoperim personalităţile, să aflăm cine suntem. A fost o pauză de care aveam amândoi nevoie. Totul a dus înspre mai bine”, a declarat Prinţul, fiind aprobat de Kate, în timpul interviului.

Mai multe